Zoeken naar hotel residentie lichtaart

hotel residentie lichtaart
zenhotels.
BB De Pastorie / Residentie Glorius Kasterlee ViaMichelin: informatie en online reserveren.
Home Hotels Hotels Lichtaart BB De Pastorie / Residentie Glorius. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een hotel. BB De Pastorie / Residentie Glorius. Plaats 2, 2460 Lichtaart Routeplanner. 9.8 63 reviews op Booking.com RESIDENCE.
Hotel De Residentie viert vijftiende verjaardag Kasterlee Gazet van Antwerpen.
Hotel De Residentie viert vijftiende verjaardag. 19/01/2009 om 0557.: Kasterlee De Residentie, het rustig gelegen hotel, restaurant en seminariecentrum in Lichtaart Kasterlee bestaat dit jaar vijftien jaar. Een gelegenheid die volgens zaakvoerder Paul Vervloesem vraagt om een jaar vol activiteiten.
De Pastorie.
Het historische pand De Pastorie is een klassiek pand uit de 17e eeuw. In het verleden is dit bijzondere pand gerestaureerd en omgetoverd tot een parel in Lichtaart. Tot 1992 is het prachtige pand bewoond geweest waarna het werd gekocht door het echtpaar Wens.
Hotel De Residentie Steenfortstraat 5, 2460 Lichtaart, België.
Hotel De Residentie. Home Hotels Antwerpen Hotel De Residentie. Hotel De Residentie is gevestigd in een Frans landhuis in de groene omgeving van Lichtaart, op 30 minuten rijden van Antwerpen. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum en een tuin met een terras.
Bespaar op de beste hotels in Lichtaart Vergelijk deals.
We maken het eenvoudig om een hotel te boeken in Lichtaart die perfect bij je past. Of je nu op zoek bent naar een chique plek of een handig hotel voor de volgende zakenreis, wij hebben de juiste hotel arrangementen in Lichtaart voor je.
Corsendonk Hooge Heyde Corsendonk Hotels en Clubs.
Corsendonk Hooge Heyde got a complete make over last year and is transformed into a boutique hotel. The rooms, lobby, restaurant and banqueting rooms were given a total renovation and were given a modern yet warm look. The hotel, 1 banquet hall and restaurant are open.
De Casteleer Kasterlee: BB Feestzalen Seminaries Brunch Ontbijt.
Voor deze module wijken we af van de klassieke koffietafel en serveren we 3 warme en 3 koude hapjes en cava, wijn, frisdrank, bier, koffie en thee à volonté voor een periode van 2 uur. We voorzien zowel hoge als lage tafels.

Contacteer ons