Zoeken naar hotel aan zee in belgie

hotel aan zee in belgie
Hotels Belgische kust Weekendjeweg.be.
De Belgische kust heeft alles in huis voor een zalig weekendje zee. Geniet in onze badsteden van uitgestrekte stranden en duinen, of geniet van een heerlijk terrasje op de dijk. Hier vind je tal van hotels in Oostende, Blankenberge, Knokke en andere steden aan de Belgische kust.
Goedkope hotels in Kust Belgiƫ Beste aanbiedingen.
In centrum van veelzijdig Oostende. Nabij Station Oostende. Geniet van de zee, het strand en de gezellige horeca aan de boulevard. Het stijlvolle Hotel Du Parc Oostende ligt zeer gunstig voor een plezant verblijf aan de kust. citytax 106, p.p.p.n.
Fantastisch hotel met zeezicht bij de Belgische kust Hotel De Blanke Top.
Een zalig rustpunt, te midden van de machtige duinen en nabij de beste stranden die er terug te vinden zijn in de wijde omtrek. Daarenboven staat de situering van ons hotel met zeezicht in de buurt van de Belgische kust garant voor de allermeeste zonuren aan de Nederlandse/Belgische kust. Ligging van het hotel. Een knappere ligging voor een hotel met zeezicht is amper denkbaar. U hebt in ons hotel bij de Belgische kust vanop de duintop zowel een mooi zicht op zee als op de prachtige duinen en polders.
De 6 Beste Hotels rondom Belgische kust, BIJGEWERKT 2018 Booking.com.
Hotel Prins Boudewijn ligt in het centrum van Knokke-Heist, op 500 meter van het trein, tram en busstation van Knokke. Prijs" kwaliteit is dit hotel top. Het ontbijt is uitgebreid en goed verzorgd. De medewerkers zijn vriendelijk en erg behulpzaam ook als er iets stuk is, het werd direct geregeld. Iedere keer we aan zee."
Vakantie met hond Naar deze hotels in Kust Belgiƫ mag je hond mee.
78, 326 beoordelingen. Vrijwel direct aan het strand. Tegenover het Kursaal. Wandel vanuit Hotel Imperial gemakkelijk naar de zee of langs de vele winkeltjes. Bezoek ook zeilship Mercator in de haven van Oostende. Het schip is ingericht als scheepvaartmuseum. citytax 106, p.p.p.n.
Hotels Blankenberge tot 78% Vind nu uw ideale, goedkope hotel trivago.be. trivago. trivago.
Zeker een bezoekje waard! Het museum Sincfala is ondergebracht in een oud schoolgebouw. Je kunt hier veel leren over het vroegere vissersleven, zowel aan wal als op zee. In een volledig vernieuwde vleugel komt de geschiedenis van 2000 jaar Zwinstreek aan bod.

Contacteer ons