Meer resultaten voor culinair genieten

culinair genieten
Culinair genieten in de Westhoek Westhoek.
Culinair genieten in de Westhoek. Toprestaurants in de Westhoek. De Westhoek is dé ideale regio om culinair te genieten. Topgastronomie scheert er hoge toppen. Diverse restaurants behaalden een Michelin ster en anderen kregen een vermelden in Gault Millau. HIeronder een overzicht van deze restaurants.:
Hof van Saksen Culinair genieten op top niveau. icon / social / messenger copy 5. icon / social / messenger. icon / social / messenger copy 4.
Een droom voor iedere fervente thuiskok wordt zomaar werkelijkheid met de Culinaire boerderij type 12CE. In de grote, luxueuze woonkeuken met de meest moderne Miele apparatuur waant u zich een drie-sterrenchef. Bij mooi weer is het ook heerlijk koken in de luxe buitenkeuken.
Culinair genieten arrangement Van der Valk Hotel Beveren.
Proef tijdens dit arrangement van een overheerlijk driegangenmenu op basis van verse en regionaal gebonden seizoensproducten in gloednieuw Restaurant Nest. Geniet van een zalige nachtrust in de Superior Plus kamer om de dag nadien als herboren aan te schuiven aan het rijkelijk gevulde ontbijtbuffet. Wat houdt het Culinair genieten Arrangement in?
Culinair Gastronomie cadeaubonnen Cadeaubox.
Is de gastronomische cadeaubon niet helemaal wat de ontvanger zoekt en wil hij of zij liever een andere Cadeaubox uitproberen? Dan kan de bon eenvoudig omgeruild worden. Op zoek naar een culinair cadeauvoor fijnproevers? Dan wordt een restaurant Cadeaubox zeker gewaardeerd.
Multiculinair genieten Multiculinair genieten.
Culinaire wandeling A'petit.' Hof ten walle 1, 9000 Gent. Apetit is een culinaire belevingstocht die u via de Vennestraat naar de tuinwijk van Winterslag meeneemt. Op het traject hoort u boeiende verhalen over het vroeger en nu in een mijncité.
Culinair genieten aan zee: 9 lekkere adressen in Oostende Reizen KnackWeekend.be.
Culinair genieten aan zee: 9 lekkere adressen in Oostende. Wie geluk heeft Majutte te vinden, laat het nooit meer uit zijn hart. Chef-kok Vincent Florizoone van restaurant Edison: De hele wereld weet dat wij de beste bieren hebben, behalve de Belgen zelf.
Culinair genieten.
Home Culinair genieten. Culinair genieten 14. Genieten van een culinair verblijf betekent dat relaxen en Bourgondisch leven in het middelpunt staan. Naar ieders budget zijn er hotels te vinden waar u in het gastronomisch restaurant de zinnelijke genoegens van topgastronomie kunt ervaren en waar u kan genieten van een uitgekiend gastronomisch arrangement tijdens de week of tijdens het weekend.
Culinair genieten Wenkeshoeve.
Culinair Haspengouws arrangement. Van ijzerhandel tot restaurant. Van ingrediënt tot gerecht. Gastvrouw Odilia, patron Patrick, chef Pieter en hun team zorgen voor een culinaire beleving die honger transformeert tot voldoening. Die smaak transformeert tot genot. In het pand van de oude ijzerwinkel Rubens vinden Bourgondiërs al 20 jaar hun meug. Een warm houten interieur met metalen elementen vormt het kader. Als ode aan de vroegere ijzerhandel én als knipoog naar het karakter van de keuken: puur, tijdloos ijzersterk. BB Wenkeshoeve en restaurant Het Magazijn bieden jullie een culinaire avond aan. Jullie kunnen genieten van een GRATIS aperitief met hapjes.

Contacteer ons