Meer resultaten voor brecht belgie

brecht belgie
Plan brecht: carte de brecht 2960 et infos pratiques.
De beste beschikbare hotels accommodaties in de buurt van Brecht, België.
Alle 5 hotels en meer in Brecht. Op zoek naar deals in Brecht? Bekijk prijzen en accommodatie voor.: Beste deal 29 jun 1 jul Vanavond 19 jun 20 jun Dit weekend 22 jun 24 jun Volgend weekend 29 jun 1 jul.
Brecht België Wikipedia.
De Kempense gemeente telt ongeveer 28.000 inwoners waarvan ruwweg 5000 in Brecht zelf wonen, de rest is verdeeld over de dorpen Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-'t-Goor' en Overbroek. Het dorp Brecht ligt aan het Kempisch kanaal en is de hoofdplaats van het kieskanton Brecht en is gelegen in het gerechtelijk kanton Brasschaat.
Bezienswaardigheden Brecht. Wat te doen in Brecht, België Zoover.
Zoersel, 103, km tot centrum. Informatie over Brecht. Vraag en Antwoord Brecht. Bestemmingen in de buurt. Job in t Goor. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Brecht? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt.
Kaart Brecht ViaMichelin.
Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Brecht of bereken een route van of naar Brecht, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Brecht. De plattegrond Brecht van ViaMichelin: raadpleeg de beroemde Michelin-kaarten die zijn gebaseerd op meer dan een eeuw ervaring.
Gemeente Brecht.
Van 5 mei tot en met 30 juni 2018 organiseert de gemeente Brecht samen de deelnemende handelszaken de campagne Gerinkel naar de Winkel. Met deze campagne willen we klanten van de handelszaken in Brecht aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen.
Toerisme in Brecht 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
De hoogst gewaardeerde dingen om te doen in Brecht. Bekijk alle dingen om te doen. Boek voor de beste prijs We vergelijken prijzen van meer dan 200 websites. Ben je een toeristenorganisatie in Brecht? Foto toevoegen Brecht promoten. Geïnteresseerd in Brecht?

Contacteer ons