Op zoek naar brecht belgie?

brecht belgie
Bezienswaardigheden Brecht. Wat te doen in Brecht, België Zoover.
Deurne, 193, km tot centrum. Informatie over Brecht. Vraag en Antwoord Brecht. Bestemmingen in de buurt. Job in t Goor. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Brecht? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt.
Kaart Brecht ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Brecht en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Brecht of bereken een route van of naar Brecht, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Brecht.
Witte Gids De eerste Telefoongids van België.
Brahmslaan 10, 2960 Brecht. 03 663 73 84. 10 Janssens L. Sint Willebrordusstraat 78, 2960 Brecht. 03 663 14 70. 03 663 52 61. 11 Jans-Janssens L. Kanaallaan 8 /A, 2960 Sint-Lenaarts. 03 313 50 76. 12 De Vrij-Janssens P.
Gemeente Brecht.
Brecht verled haar openbare verlichting. De gemeente Brecht besliste om voor de openbare verlichting over te schakelen naar led-verlichting op het ganse grondgebied. Deze vernieuwing kadert in de wens van het gemeentebestuur om rationeel met energie om te gaan bij de gemeentelijke activiteiten.
Toerisme in Brecht 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
De hoogst gewaardeerde dingen om te doen in Brecht. Bekijk alle dingen om te doen. Boek voor de beste prijs We vergelijken prijzen van meer dan 200 websites. Ben je een toeristenorganisatie in Brecht? Foto toevoegen Brecht promoten. Geïnteresseerd in Brecht?
Plan brecht: carte de brecht 2960 et infos pratiques.
Brecht België Wikipedia.
De Kempense gemeente telt ongeveer 28.000 inwoners waarvan ruwweg 5000 in Brecht zelf wonen, de rest is verdeeld over de dorpen Sint-Lenaarts, Sint-Job-in-'t-Goor' en Overbroek. Het dorp Brecht ligt aan het Kempisch kanaal en is de hoofdplaats van het kieskanton Brecht en is gelegen in het gerechtelijk kanton Brasschaat.
De beste beschikbare hotels accommodaties in de buurt van Brecht, België.
Accommodaties in Brecht waar we dol op zijn. BB Bora Bora. B B Bora Bora ligt in Brecht en biedt volledig ingerichte appartementen met gratis WiFi in het hele pand, een 24-uursreceptie en een wellnessruimte dat op aanvraag toegankelijk is.

Contacteer ons